Yaoi forum <3

Tu spełniają sie marzenia

#181 2011-11-29 16:57:07

Alime

Administrator

Punktów :   

Re: RPG

Serg wszedł do pokoju chłopca posiedział z nim chwilę,wykonał wszystkie czynności o które poprosił chłopiec.Zgasił światło,przykrył malca kołdrą na koniec życzył mu dobrych snów i wyszedł.Rzucił się na łóżko w pokoju obok.Zasną.

Już od samego rana Iwan Groźny biegał po domu.Pogryzł kilka mebl9i swoimi małymi ząbkami i zaliczył kilka upadków,ale to mu nie przeszkodziło w dalszych zabawach.

#182 2011-11-29 17:06:24

Shishuu

Administrator

Punktów :   

Takeo obudził sie pierwszy. Jęknął głośno i spojrzał na psa, który wariował w środku salonu, goniąc swój własny ogon.
Usiadł.. czuł, że boli go głowa i to mocno.Skulił się. Nawet Tetsu się nie odzywał do niego, a to była rzadkość.

Why you watch me?

#183 2011-11-29 21:39:57

Alime

Administrator

Punktów :   

Iwan widząc pierwszego gościa potruchtał w jego stronę kręcąc ogonem, tak mocno,że tracił równowagę i przewracał się co chwila.
Segej wpadł po chwili do pokoju.Pokruszył następnie rzucił kawałek bułki na dywan,którą właśnie jadł.Iwan nie był zainteresowany jedzeniem wolał po kwiczeć przy Tetsu z nadzieją,że ten pogłaszcze go po brzuchu.

Sergiej udawał ślepego,widać ciągle się gniewa za szantaż przy użyciu pieska.Wyją książki z torby i mokry szalik.Po przeklinał pod nosem.Jeszcze chwilę grzebał torbie szukając czegoś do wciągnięcia.

#184 2011-11-29 21:56:57

Shishuu

Administrator

Punktów :   

Takeo spojrzał na psiaka i Uroczo się uśmiechnął, Pogłaskał go delikatnie po brzuszku. Iwan uspokoił się odrazu.
- Dzień dobry. - rzucił do Rosjanina... zabawne, że go nie zauważał. Ale wiedział że to przez szantaż.

Nico przytulał się do Kaila w najlepsze, Mrucząc cicho.

Why you watch me?

#185 2011-11-30 20:22:14

Alime

Administrator

Punktów :   

-privet-przywitał się w ojczystym języku.Spojrzał na chłopaka i aż w nim zawrzało.
-Słuchaj skoro chcesz mieć też część Iwana dla siebie,oddaj mi wolność-powiedział poważnie.

Kail leżący na boku ślinił poduszkę mrucząc coś niezrozumiałego pod nosem,od czasu do czasu na jego twarzy zagościł uśmiech i stłumiony hihot,potem znowu mówił coś bez składu.

#186 2011-11-30 20:48:45

Shishuu

Administrator

Punktów :   

- Jak dam ci wolność, zaczniesz zachowywać jak idiota, a jednak musimy zachowywać się by nie zaczęli czegoś podejrzewać, bo spieprzymy zadanie. - odparł spokojnie Takeo. - A po za tym, tutaj jest dziecko. I nie chcemy go zdemoralizować.
Przestał głaskać szczeniaka, a ten zaczął znowu wariować.
Ze schodów zszedł Chris, ocierając oczy, ciągnąc za sobą misia.

Why you watch me?

#187 2011-11-30 21:09:40

Alime

Administrator

Punktów :   

-Aaaa nie idiota tylko wariat,jest różnica ponieważ wariatem był Werter z powodu miłości,ale on był Niemcem więc to się nie liczy tylko,że dzięki niemu powstało arcydzieło "Mistrz i Małgorzata" prawdziwie rosyjski,a jak wiesz Małgorzata była wariatką,znaczy to że naród kocha wariatów.Jeszcze jak pomyśle że jakieś Polskie wyzwolone nie Rosyjskie dzieci czytają to w szkołach to duma mnie rozpiera.Jeszcze jest szansa na to,aby pojęły potęgę ojca Stalina.
Serg odwrócił się i uśmiechem przywitał Chrisa.
-Może to nie to dziecko,którego szukam,ale lubię go.Mały szanuje Iwana,a Iwan dzięki temu czuje się lepiej.Niedługo szczeniak będzie miał więcej poddanych niż Borys!

#188 2011-11-30 21:14:19

Shishuu

Administrator

Punktów :   

Delikatnie się uśmiechnął i ruszył do kuchni, by zrobić coś dobrego do jedzenia sobie i innym również. Postanowił więc zrobić naleśniki.
Chris zaś Zaśmiał się i pobawił się chwilę z Iwanem ale po chwili podszedł do Siergieja.
- ...a wiesz co mi się śniło...? - zagadnął go i uśmiechnął się szeroko.

Why you watch me?

#189 2011-11-30 21:26:33

Alime

Administrator

Punktów :   

-Powiedz mi a zapisze co do słowa i sprawdzę czy nie masz żadnych zaburzeń osobowości lub opóźnionych przekazów między neuronami!-zachwycił się Sergiej.-Po prostu powiedz ,a ja wyczytam z symboli w książce ,co mogą znaczyć poszczególne etapy tego snu.

Kail obudził się,ziewną głęboko i niczym prawdziwe zombie poczłapał do kuchni.Idąc mruczał o nieludzko długiej trasie jaką musiał przejść,aby dostać się do kuchni.Kiedy już dotarł padł na krzesło i twarzą uderzył w blat stołu.
-Litości i kawy~wyjęczał zmęczony,nie zważając na ból machał ręką szukając kubka.

#190 2011-11-30 21:34:48

Shishuu

Administrator

Punktów :   

- ...śniło mi się jak tata leci z tobą, Kailem i Takeo przez miasto jak supermeni i jak ratujecię świat przed niebezpieczeństwem... a potem do taty przyszła mama z nieba i znowu byli razem... - powiedział Chłopiec gorliwie. - I ja zobaczyłem mamę i była bardzo piękna.
Westchnął i przytulił się do mężczyzny.
- Tata mówił że mama umarła bym ja mógł żyć... - powiedział cicho.

Takeo spojrzał na Kaila.
- Rączki masz to sam sobie zrób. - powiedział spokojnie, ale wstawił wodę w czajniku. - Z mlekiem?

A Nico spał sobie dalej...

Why you watch me?

#191 2011-11-30 21:55:36

Alime

Administrator

Punktów :   

-To oznacza tylko jedno!Twoja matka ,pogodziła się już wcześniej ze swoim losem zrobiła to albo z miłości do płodu ,któremu pewnie już wtedy nadała imię lub z powodu etyki panującej w danym regionie-Rozmyślał głośno.
-Myślisz,że opłacało się jej iść na drugi świat alby zapoczątkować kolejne pokolenie.Powiem inaczej skoro ją bolało,bo szukała bociana z tobą lub kapusty gdzie jesteś, zastanów się czy jesteś dobrym człowiekiem i odpłacasz jej cierpienie swoim postępowaniem,czyli zastanawiałeś się czy jesteś dobrym chłopcem?

-Z mlekiem i dwiema łyżeczkami cukru-polecił nieco żywszym tonem-Bóg zapłać!-mrukną z szacunkiem kiedy poczuł zapach ukochanej kawy.

#192 2011-11-30 22:04:13

Shishuu

Administrator

Punktów :   

Zastanowił się przez chwilę, wpatrując się w oczy rosjanina.
- ...tata nigdy na mnie nie krzyczał... staram się go słuchać. - powiedział po chwili. -...myślisz, że mama jest przez to szczęśliwa...?

Po chwili pouczgl kubek z kawą przed Kailem.
- Smacznego. - powiedział i dalej robił naleśniki. - Obudz tego śpiocha Nicolasa. Byle szybko, naleśniki wystygną... - powiedział i zaraz krzyknął. - Śniadanie!!

Why you watch me?

#193 2011-11-30 22:17:48

Alime

Administrator

Punktów :   

-Myślę,że jej trud i poświęcenie nie poszło na marne-poklepał go po głowie z dumą-Będziesz dobrym obywatelem chłopcze.
Kail dopełzną do gorącego napoju i niczym w transie pił pomału kawę.Zaczął budzić się, ożywać.

Serg Słysząc wołanie złapał malca w pasie i udawał Rosyjskiego bombowca ,lecącego nad małym podbitym krajem.Robił dużo szumu bo maszyna właśnie została zestrzelona przez wroga.To spowodowało wstrząsy i Chris dostał potrząśnięty szybując w rękach Serga.

#194 2011-11-30 22:38:16

Shishuu

Administrator

Punktów :   

Zaśmiał się i przytulił go niego mocniej.
Na rękach zaniósł się szerokim śmiechem i rozłożył łapki niczym samolot.

Nicolas otworzył oczy i wstał... a po chwili poszedł do kuchni i usiadł na blacie.
- Jak wy wszyscy jesteś głośno... - mruknął. Takeo postawił na stole naleśniki i dżemy, po czym zrobił sobie dwa i je spokojnie.

Why you watch me?

#195 2011-11-30 22:50:29

Alime

Administrator

Punktów :   

Wpadli do kuchni.Maluch został odłożony na krzesło.A Serg z prawdziwą gracją walną się na krzesło,założył nogę na nogę i zaczął bujać się na nim.
Kiedy mu się znudziło ruszył po naleśniki wyciągną widelec i wbił go w namierzony obiekt, podniósł do ust i ugryzł kawałek.Dobre robicie naleśniki człowieku-pochwalił go między kolejnymi kęsami-mianować go admirałem-Rosjanin już odleciał marzeniami do swojego socjalistycznego państwa o którym mówił.

Kail również sięgną po naleśnika.Popił kawy i poszedł sobie zrobić drugą porcje napoju.Serg odsuną się uważnie obserwując zachowanie kolegi.Niczym nie pewny obiekt doświadczalny Kail został potraktowany palcem Rosjanina i podziobany po policzku.

Stopka forum

RSS